+36 30 937 72 67

2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.

Medenceredőny takarás - rolós medencetakaró

Óvja családját, házi kedvenceit és medencéjét kültéren és beltéren egyaránt a redőnyös medencetakarással! Az időjárás viszontagságaitól éppen úgy megóvhatja kedvenc kerti medencéjét, mint a természetes hulladéktól.

A kültéri és beltéri fóliázott medencéknél egyaránt alkalmazható, kis helyigényű, motoros mozgatású medence redőny üzembe helyezése gyors és igen egyszerű. Egyetlen gombnyomás és a polikarbonát (PVC) anyagból készült rolók végigfutnak a víz felszínén (esetleg igény szerint a vízfelszín alatt).
A redőnyös medencefedés így szinte pillanatok alatt biztosít teljes takarást ugyanakkor egyben hatékony védelmet is medencéjének a hirtelen feltámadt széllökések által sodort kisebb ágak, levelek vízbe jutásával szemben a medencéje vízcsere nélkül is sokáig megőrizheti higiénikus tisztaságát.

A redőnyös rendszerű, lamellás medencefedés alapkivitelben nagyobb súly megtartására ugyan nem alkalmas azonban megfelelő biztonsági kiegészítőkkel ellátva nagyobb teherbírású, biztonsági medencetakaróvá alakítható, amely hatékonyan akadályozza meg a napközbeni vízkipárolgást.

Fóliát akar húzogatni, vagy egy gombnyomás után egyből csobbanni?

Miért előnyösebb a redőnyös medence takarás, mint a medence takaróponyva?

Az úszómedence takarása szilárdabban is megoldható, mint a ponyva takarás. Mind beltéri, mind kültéri medencék esetén a redőnyös medencetakaró roppant előnyös és elegáns megoldás
.
Ugye azért van medencéje, hogy kényelmesen úszhasson, fürödhessen benne, és ne a takarítás, a ki- és betakargatás vigye el az idejét és energiáját?

Miért válasszon redőnyös medencetakarást?

Ha gyorsan és tisztán szeretné kitakarni medencéjét, illetve használat után letakarni, akkor a medencetakaró redőny egyenesen Önnek lett kitalálva. Hő- és páravédelem tekintetében a redőnyös medencetakarás prémium megoldás.

Egy gombnyomás, és a redőnyt motor csévéli vissza csendben és láthatatlanul. A víz alatt és a víz felett is futhat a redőny, kívánság szerint. A medencefedő roló lamellái a vízen úsznak.

Ha nincs helye tárolni a ponyvát, akkor is kérjen ajánlatot rolós redőnyös medencetakaróra!

Az úszómedence takaró redőny lamellái UV stabil PVC vagy polikarbonát anyagból készülnek, nagy szilárdságú profilok, melyeket légmentesen zárunk le. A behúzott medencetakaró redőny nem terhelhető, illetve bizonyos esetekben azt is meg tudjuk oldani.

A medencetakaró redőny biztonságot ad!

Mik az előnyei a redőnyös kültéri medencetakarónak?

  • Tisztán tartja a medence vizét, megakadályozza, hogy a szél leveleket, homokot, szemetet hordjon bele.

  • Megakadályozza, hogy kisgyerekek, házi kedvencek beleessenek a vízbe.

  • A medencetakaró redőny szép, tiszta és rendezett benyomást kelt.

  • Egyénileg választható kivitelben készül méretre. A PVC lamellák különböző színben vagy áttetsző, szolár kivitelben rendelhetők, melyekkel a nap melegét jobban átveszi a víz.

Mik az előnyei a redőnyös beltéri medencetakarónak?

  • Segít megőrizni a víz hőmérsékletét

  • Védi a családtagokat, kutyát, cicát

  • Párazáró is lehet

  • Helytakarékos és elegáns megoldás

  • Megdöbbentő élmény a vendégek számára, amikor halkan elcsúszik a redőny, és láthatóvá válik a víztükör. A hatás rejtett világítással hihetetlen!

A roló-lamellák a vízen úszva és egymásba kapcsolódva viszonylag nagy teherbírású szerkezetek, de csak megfelelő kiegészítőkkel ellátva tekinthetőek biztonsági medencetakarónak. érdeklődjön szakértőinktől!

Elegáns és egyszerűen kezelhető medencetakarás, medence felújítás, hogy vizes élményei egész évben kellemesek legyenek.

Medence építés árak, illetve rolós, redőnyös medencetakarás árak tekintetében mindig egyedi ajánlatot adunk:

Hívja most: +36 30 937 72 67
vagy írjon ajánlatkérésünkre


Székhely: 2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.                             
Cégvezető: Kozsán Valentin
Tel: +36 30 937 7267
E-mail: info(kukac)magicpool.hu

Szaküzletünk: 2900 Komárom, Igmándi út 43/d.
Üzletvezető: Farkas Richárd
Tel: +36 30 651 2012
E-mail: sales(kukac)magicpool.hu