+36 30 937 72 67

2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.

Polikarbonát medencefedés


Több, mint száz hazai medence építése során kitapasztaltuk, hogy az eltolható polikarbonát medencefedés a legjobb, legtartósabb medencefedés típus. Hosszú távban gondolkodva egy ízléses és tartós polikarbonát medencefedés bár kivitelezésre költségesebb, mégis sokkal praktikusabb, tartósabb és költséghatékonyabb megoldás, mint a redőnyös fedés. Medenceépítés után is megcsináltatható utólagosan, bár jobb egyszerre.
Profilmagasságtól függetlenül, a felesleges vízpazarlás megelőzésére is tökéletes választás az eltolható rendszerű medencefedés, amely nem csak azáltal képes a vízfelhasználást gazdaságosabbá tenni, hogy jelentősen csökkenti a kipárolgás mértékét, de öntisztuló is, így újszerű kinézetének megőrzéséhez külön slagos vagy magas nyomású vizes takarítást nem igényel.

Szeretne saját kerti medencét építtetni? Akkor vegye fel a Magic Poollal a kapcsolatot, hogy minél előbb elkezdhessük a tervezést!

Medence üvegezés helyett könnyű, víztiszta polikarbonát

A Magic Pool ezért ajánlja minden ügyfelének, mert többféle formában, méretben kapható minden medencefajtához, és kiválóan illeszkedik az ügyfelek igényeihez, legyen szó egyszerű téliesítésről, vagy komolyabb fedett úszómedencéről.

Az épített medencefedés víztakarékossága

Medenceépítés során érdemes elgondolkodni azon, hogy bár többlet költséggel jár a medence fedése, mégis kifizetődőbb lehet hosszútávon, ugyanis a különböző típusú medencetakarások, fedések nem csak a víz tisztaságának védelméhez, de a víz kipárolgásának megakadályozásában is jelentős szerepet játszanak.
Medencetakarás vagy medencefedés alkalmazásával ugyanis a fóliázott medencéből a víz nem párolog el végérvényesen, hanem kicsapódik és a nagy része visszacsepeg. Így pedig nem csak éves szinten, hanem akár egy-egy forró nyári nap után is jelentős mértékben hozzájárul a felhasznált vízmennyiség visszanyeréséhez, megőrzéséhez ezáltal pedig a medence gazdaságosabb üzemeltetéséhez is.

Az eltolható polikarbonát medencefedés szép és praktikus

Medencék minőségi fedéséhez minden szempontból kiváló megoldás ez a víztiszta, eső által öntisztuló, így különösebb takarítást nem igénylő, könnyű, műanyag rendszer, lehet fix, vagy eltolható, igény szerinti megjelenéssel.

Miért ajánljuk Önnek, hogy medence építés esetén egyben a medence fedést is rendelje meg?

Több okunk is van rá. Például az, hogy tartós, szép és praktikus, ráadásul így a fedett medencéjét egész évben gazdaságosan használhatja! Nagy csalódás, ha hideg van és csak nézi a drága, szép kerti medencét. Ha lefedi, azzal több plusz hónapot kap a használatra. Vagy akár a teljes évet is kihasználhatja.

Az eltolható polikarbonát medencefedés előnyei

Tökéletes védelmet nyújtva nem csak az olyan környezeti behatásoknak képes ellenállni, mint a kitartó szél, eső, hó, vagy jég, de nyáron az erős napsugárzással szemben is védelmet biztosít.

Mindez annak köszönhető, hogy a polikarbonát felület külseje UV fény elleni réteggel van ellátva, amely egyben az anyag elöregedés elleni védelmét is szolgálja.

Szeretne hűvös tavaszi vagy őszi napokon is fürdeni?

Amennyiben fűthető a kerti medence, akkor hűvösebb napokon is tökéletes élményt biztosít, köszönhetően a polikarbonát lemez kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságának.

A medence fedését mindig a meglévő medencéhez igazítva, az Ön igényei szerint alakítjuk ki. Bízza meg a Magic Poolt, és mi a legjobb medencefedést adjuk, függetlenül attól, hogy alacsony, közepes, magas, vagy SPA fedést szeretne!

Alacsony polikarbonát medencefedés a rejtett medencékhez ajánlott

Az alacsony medencefedést akkor ajánljuk, ha Ön egy olyan, méreteiből adódóan maximálisan a környezetbe simuló profilt képzel el a kertjébe, amely annak összképét, harmóniáját állandó jelenlétével sem bontja meg.

Az ehhez az elvárásokhoz igazodó, célszerű, lekerekített kialakítás lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen ússzon medencéjében, ugyanakkor az állást, járkálást ez az alacsony medencefedési belmagasság nem teszi lehetővé.

A polikarbonát lemez rugalmassága folytán lehetőség van az újszerű, kreatív formák kialakítására is, így alacsony profilú medencéjét ovális-félköríves kialakítással is elkészíthetjük.

Az alacsony medencefedések méretei:
- szélesség 3,5 - 6 méterig
- hossz 6 - 12 méterig
- belmagasság 45 - 70 cm

 A középmagas polikarbonát medencefedés a környezetbe illeszkedő, kényelmesen használható medencékhez ajánlott

A középmagas medencefedés, elegáns, félköríves profilkialakítású medencefedés a konstruktív funkcionalitás és az optimális konformitás ötvözetéből született.

Kellően alacsonyra méretezett kialakítású ahhoz, hogy zavartalanul beleilleszkedjen a környezetébe, ugyanakkor lényegesen több mozgásteret biztosít a medencét használók számára, mint egy alacsony profilú medencefedés.

A középmagas medencefedések méretei:
- szélesség 3,5 - 7 méterig
- hossz 6 - 12 méterig
- belmagasság 80 cm - 2,10 m
Az elegáns magas polikarbonát medencefedés a teljes komfortot biztosító medencékhez ajánlott

Elegánsan magas medencefedés célja a medencehasználat ideje alatti teljes konformitás. Az igény szerint akár több méter magas profil kertjének ízlésesen kiemelkedő, ugyanakkor harmonikusan illeszkedő díszévé-, és otthona szerves részévé válik.

A gondosan megválasztott magasságú profilnak köszönhetően annak kényelmesen kihasználható terében Ön a természethez közel, akadálytalanul mozoghat, kedvére pihenhet. A magas profilnak köszönhetően sétálhat, vagy akár testedzést is végezhet a medencéje szélén, gond nélkül el fog férni alatta.

A magas medencefedések méretei:
- szélesség 4 - 7 méterig
- hossz 6 - 12 méterig
- belmagasság 1,45 - 2,65 m
A SPA polikarbonát medencefedés a wellness medencékhez ajánlott

A SPA fedés fedés elsősorban a több személyes masszázsmedencék vagy nagyobb jakuzzik, pezsgőmedencék lefedésére szolgál.

Azon túl, hogy privát légkört biztosít Önnek, kényelmes, személyes teret is nyújt a medencéje körüli SPA fedés, mely ugyanakkor véd környezet viszontagságaitól is, hosszabb élettartamát adva jakuzzijának.

Nálunk a nem csak a helyszíni felmérés, de az árajánlat is ingyenes. Kérje még ma, hogy mielőbb az Ön által kiválasztott, exkluzív kialakítású medencefedés óvja és védje kerti medencéjének épségét és szépségét.


Hívja most: +36 30 937 72 67
vagy írjon ajánlatkérésünkre


Székhely: 2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.                             
Cégvezető: Kozsán Valentin
Tel: +36 30 937 7267
E-mail: info(kukac)magicpool.hu

Szaküzletünk: 2900 Komárom, Igmándi út 43/d.
Üzletvezető: Farkas Richárd
Tel: +36 30 651 2012
E-mail: sales(kukac)magicpool.hu