+36 30 937 72 67

2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.

Biztonsági medencetakaró ponyva

Védje medencéjét biztonsági takaró ponyvával, amikor nem használja! A vízfelszín tisztasága, a víz minősége, és így a fürdési élmény is jobb, ha gondosan letakart, karban tartott a medencéje.

Az összességében költségtakarékos ponyvás medence fedés-megoldás nem csak a medence vizének kipárolgását csökkenti, de képes annak higiéniai védelmét is ellátni valamint egyben biztonsági fedésként is szolgálhat.

A kitekerhető ponyva képes hatékonyan megakadályozni nem csak a szél által hordott természetes hulladékok vízbe kerülését, de stabil tartófelületet biztosítva a ház körüli kisállatok és kisebb gyermekek vízbeesését is.

A vízfelszín tisztaságának megőrzése nem csak a pozitív fürdőzési élmények miatt lényeges, a napi szinten a medencébe kerülő, lassan elmerülő természetes hulladékok rontják a víz minőségét, amelynek nagy része így akár cserére is szorulhat.

A szolárfólia a medencetakaráson túl a medence vízhőmérsékletét is jobban megtartja, illetve már az első ráeső napsugarak elkezdik melengetni a vízfelszínt, hogy mire fürödne, már kellemesebb legyen. Mindez a nap ingyenes melegével.

Úszómedence takaró fóliával nem csak a higiéniai szabályokat, hanem a biztonságot és a költségtakarékosságot is szolgálja!

A medence építés során értéket hozunk létre, amelyet érdemes óvni

Érték a medence állaga, sőt maga a víz és a medencegépészet elemei is. A Magic Pool évtizedes szakmai tapasztalattal ajánlja Önnek a különböző biztonsági takaró ponyvákat. Fontos Önnek, hogy költséghatékonyan gondoskodjon medencéje tisztaságáról?

Válasszon medencetakaró ponyvát a kínálatunkból!

Nyári medencetakaró fólia kül- és beltéri medencéhez

Nyáron a takaróponyva előnye, hogy kevesebbet kell takarítani az úszómedencét, mivel védjük a belehulló levelektől, belefulladó bogaraktól és a szél által belehordott egyéb szennyeződésektől. Sokkal egyszerűbb a takaróponyvát feltekerni, letekerni, ami 3-4 perc csupán, mint félórát halászgatni és porszívózni a szemetet, mielőtt gusztusosan elkezdhetnénk úszni.

Biztonsági szempontból, a biztonsági takaróponyva a megfelelő, így megakadályozható az állatok és a kisgyerekek véletlenszerű vízbe esése. Ha kisgyerek, vagy kutya, cica van a háznál, nem kérdéses a használata.

Miért gazdaságos nyáron a medencetakaró ponyva?

A medencetakaró ponyva a medence körüli térburkolathoz van rögzítve. A ponyva csökkenti a párolgást és ezzel az úszómedence vízveszteségét, valamint a napközben felmelegedett víz lassabban hűl ki az éjszaka folyamán.  Medencetakaró ponyvával költséget takarít meg és kellemesebb a víz hőfoka.

Téli medence takaró fólia kültéri, kerti medencékhez

A téli medencetakaró fólia télálló, kissé vastagabb, többnyire polietilén anyagból készül, amit a medencére terítünk, és a széléhez rögzítjük. Védi a medence szépségét és állagát a fagyok, a téli időjárás viszontagságaival szemben.

Mit spórolhat meg a téli a medencetakaró fóliával?

Megőrizhetjük téli medencetakaró fóliával a tiszta vizet a következő szezonig, így a vízdíj is sokkal kevesebb lesz. Egyszerűbbé, könnyebbé tehetjük az úszómedence tavaszi üzembe helyezését.

A medence szakszerű takarásáról gondoskodni kell, ez is benne van a medenceépítés ár kalkulációjában. A folyamatosan feltöltés alatt tartott úszómedence szilárdsága az évek múlásával jobban megmarad, így a későbbi karbantartási, felújítási munkák is egyszerűbbek és olcsóbbak lehetnek mint azoknál, akik nem használnak medencetakaró fóliát. Vagy ennél még jobb, ha polikarbonát medencefedést készíttet.

Sok jó megoldásunk van a profi kerti medence építés területén.

A téli medencetakaró fólia sokkal rendezettebb látványt nyújt, mint az üres takaratlan medencében összegyűlő levelek és szemét. kevesebb lehet a karbantartás díja, kevésbé amortizálódik a medence. A takaró fólia bőven megéri.

Hívja kerti medence építésben jártas szakembereinket, mondja be a medence méretét és kérjen ajánlatot méretre készített biztonsági takaróponyvára vagy téli takarófóliára.

Hívja most: +36 30 937 72 67
vagy írjon ajánlatkérésünkre


Székhely: 2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.                             
Cégvezető: Kozsán Valentin
Tel: +36 30 937 7267
E-mail: info(kukac)magicpool.hu

Szaküzletünk: 2900 Komárom, Igmándi út 43/d.
Üzletvezető: Farkas Richárd
Tel: +36 30 651 2012
E-mail: sales(kukac)magicpool.hu